DIY: bosses per la canastreta del nadó

Bona tarda!

El mes de setembre sol ser un bon moment per aturar-se a pensar en nous propòsits i projectes. L’estiu es va acabant, les tardes es van escurçant… i comença a venir de gust quedar-se a casa per dedicar-nos petites estones a nosaltres mateix@s fent allò que més ens agrada, ens ralaxa…

L’any passat per aquestes dates vaig començar a preparar-li amb molta il.lusió la canastreta del Miquel. L’anava fent a poc a poc i, com que em relaxava molt cosir, vaig pensar que m’agradaria posar cada muda per la clínica en unes bosses cosides per mi amb l’ajuda de la meva àvia, amb qui hem compartit estones de costura juntes molt agradables. D’aquesta manera, cada muda va quedar organitzada i ens va ser més fàcil els primers dies.

Vaig fer diferents models de bosses perquè després d’utilitzar-les per la clínica, les pogués fer servir més endevant per posar els accessoris del Miquel. Actualment les estic fent servir molt per posar tot el que necessitem quan sortim a passejar: els bolquers, les mudes de recanvi, cremes… 

Per fer aquest model vaig seguir el pas a pas d’aquest blog, m’agradava el disseny, explica com folrar la bossa i, per començar, no és difícil de fer. Vaig utilitzar teles de piqué i una cinta de ras per poder obrir i tancar la bossa.

També en vaig cosir una bossa més petita per poder posar accessoris. Vaig utilitzar teles de cotó, punta, cinta i un botó. En aquest cas vaig seguir aquest enllaç.

Per posar la primera muda, l’embolcall… vaig cosir un model de bossa més gran, també folrada. Vaig utilitzar teles de Piqué, de cotó, un biaix i punta. Vaig seguir aquest enllaç.

I, finalment, la més especial… ja que aquesta la vam pensar i cosir juntament amb la meva àvia. En aquest cas vam utilitzar tela de Piqué, cinta, punta i un botó.

Per les teles vaig fer servir les mateixes amb les que vaig cosir una manta de patchwork i uns coixins per l’habitació de jugar del Miquel, que us ensenyaré un altre dia juntament amb els enllaços que vaig seguir per si us animeu!

Espero que us puguin servir les idees per animar-vos a fer diferents models de bosses per organitzar-vos i així anar reduint les bosses de plàstic.

Fins la propera!

Marta

petitescreacionsmp@gmail.com

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s