Unes banderoles molt especials…

Bona tarda!

En aquest post d’avui m’agradaria molt compartir amb vosaltres unes banderoles que he cosit que per nosaltres són molt especials… Sempre que cuso banderoles per algun infant m’agrada pensar i oferir un detall personalitzat pensat únicament per a ell o ella. M’agrada pensar que formarà part de casa seva i que serà un detall que l’acompanyarà des del començament. En aquest cas us deia que les banderoles que us presento avui són encara més especials perquè són per l’arribada del nostre primer fill. Al llarg de diversos posts m’agradaria molt anar compartint diversos detalls que hem anat elaborant amb molta il·lusió al llarg d’aquests mesos pensant en ell.

Per cosir les banderoles he escollit una roba de piqué blanca amb topo gris que combina amb les robes que he fet servir per cosir diversos elements i els tons que hem escollit per l’habitació que hem pensat per dedicar-la a la higiene, la descoberta del seu cos, el moviment, el joc, els objectes… Les lletres estan cosides a mà i també són de roba de piqué blau cel. Com sabeu quan penso materials i objectes per oferir-los a l’infant, considero important que siguin colors naturals, neutres i suaus, que acullin, ofereixin calidesa i permetin a l’infant descobrir-los però sense distreure’l amb estímuls excessius. Fa temps que m’agradaria compartir amb vosaltres un post sobre l’estètica de l’espai i els materials, que parli de la importància dels espais que oferim a l’infant però també de la seva funcionalitat.

La cinta de biaix la vam comprar en un viatge a la Provença en una botiga petita dedicada a la costura i el guardàvem esperant aquesta ocasió, ens va agradar pel detall de ganxet que té teixit a la part superior. És molt especial poder oferir al nostre fill detalls que hem anat recollint al llarg dels anys.

Espero que us agradin! Si voleu fer les vostres pròpies banderoles, podeu recuperar aquí el DIY que vaig escriure sobre com cosir banderoles pas a pas. Per qualsevol dubte no dubteu en escriure’m a escriure en aquest mateix post o bé enviar un Email a petitescreacionsmp@gmail.com .

Ens retrobem al proper post per seguir compartint amb vosaltres els detalls que hem anat preparant amb molta il·lusió!.

Marta


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s